- “Giysi Toplama Kutusu” Büyük ilgi gördü
- SERDAR ÜNSAL’DAN TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANINA TEŞEKKÜR BELGESİ
- SGK İl Müdürü Birsen Dursun faaliyeti sona eren ve borcu Bulunan İş yerlerimize uyarılarda bulundu
- Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavı Yapıldı.
- Deniz’de, Çocuklar’da Sevindi
- TEŞEKKÜR
- ÖLÇÜ VE ÖLÇÜ ALETİ KULLANICILARININ DİKKATİNE
- Teşekkür Mesajı
- VEFAT VE TEŞEKKÜR
- 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ
- Ak Parti Tuzluca İlçesi 7. Olağan Kongresini gerçekleşti
- Bakanlar Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Ettiler
- AK PARTİ İL BAŞKANI AYAZ’A TEŞEKKÜR BELGESİ VE AZERBAYCAN BAYRAĞI
- AK Parti’den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu
- DURSUN AKDEMİR HER FIRSATTA IĞDIR’IN SORUNLARI İLE İLGİLENİYOR
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Birliği Başkanı Şamil Ayrım çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Azerbaycan'a gittiler.
Bakan Çavuşoğlu; “Can Azerbaycan’daki kardeşlerimize devletimizin ve milletimizin desteğini ve dayanışmasını göstermek için Bakü’deyiz” ifadelerini kullandı.
ALİYEV, BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE MİLLETVEKİLİ AYRIM’I KABUL ETTİ
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Milletvekili Şamil Ayrım’ı kabul etti. Görüşmede, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral da bulundu.
Türkiye Azerbaycan Parlamentolar arası dostluk gurubu başkanı Şamil Ayrım’da yaptığı açıklamada: “İki devlet bir millet olarak kardeşlerimizi ziyarete geldik. Şu an devam eden Ermeni saldırıları karşısında topraklarını müdafaa eden ve destansı bir kahramanlık sergileyen Azerbaycan ordusunu selamlıyoruz. Başkomutan Sayın İlham Aliyev’e desteklerimiz iletmeye geldik. Türkiye’mizin selamını getirdik” dedi.
Bu içerik için yorum yapılmadı. Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanınız.